Fujifilm X-T2 + 18-55mm f/2.8-4.0 Zwart Review
De Fujifilm X-T2 is een super camera met grote kwaliteiten
Pluspunten
- mooie camera
- robuust
- goede filmkwaliteit
- Zeer mooie foto's
- snelle reeksen mogelijk
Ik heb de Fujifilm X T-2 + 18-55mm F/2.8-4 gekocht bij Cameratools in Apeldoorn. Het is een supercamera. Robuust, hoge ISO-waarden mogelijk, opnamechip van de Pro-serie en een uiterst handig pookje om het scherpstelgebied te verplaatsen.
Was de X-T1 al goed, de X T-2 is nog beter. De knoppen voor ISO-waarde en opnametijd zijn nu ontgrendeld en kunnen snel door het indrukken van een knop vergrendeld worden, Het scherm is scherper en kan ook gedeeltelijk zijwaarts gedraaid worden. Dit vergroot de mogelijkheden om met de camera hoog en goed te fotograferen.De foto's zijn haarscherp en ook de donkere gedeeltes zijn goed doortekend. De camera is iets zwaarder geworden. Het aantal stops dat je kunt over- of onderbelichten bij het maken van de foto is van drie naar vijf gegaan (de stand C). Hiermee is correctie via bijvoorbeeld Lightroom minder snel nodig.
Ik kreeg bij Cameratools het advies om de kit te nemen (Fujifilm X T-2 + 18-55mm F/2.8-4.0). Gezien het financiële voordeel een zeer goede keuze.
Deze camera nodigt uit tot het maken van foto's!