Na een half jaar intensief gebruik op kantoor en met sporten (zowel voor muziek luisteren als bellen) kan ik niet anders zeggen dan dat het een uitstekend product is. Ik lees wel dat een hoop mensen bang zijn voor verliezen (ook vrienden van me), maar meestal zijn dat mensen die de Airpods nog nooit geprobeerd hebben.
Voor mijn "gewone" apple earpods gebruikte ik al silicone Earhoox Earpods (
www.earhoox.nl), omdat door het trekken aan de snoertjes de oortjes anders uit mijn oor werden getrokken bij het hardlopen. Bij de Airpods heb je dit getrek niet waardoor de koptelefoon beter blijft zitten dan je zou verwachten, ook bij het sporten (maar natuurlijk helemaal afhankelijk van je oor). Voor ultieme veiligheid gebruik ik bij het hardlopen en mountainbiken de Earpods ook voor mijn Airpods, je kunt ze namelijk heel makkelijk eraan bevestigen en er weer afhalen t.b.v. opladen van de Airpods. Misschien gaat het opladen zelfs ook met de Earpods eraan, maar dan zou het doosje open moeten blijven staan en uit bovenstaande begrijp ik dat ze dan niet opladen. Heb zelf de witte Earhoox Earpods, qua style passen die ook perfect bij het minimalistische design van de Earpods.
Wou jullie deze tip niet onthouden!