Samsung UE55KU6020 Zwart Review
24 december 2016, laatste update op 24 december 2016, 886 views
Rapporteer
Prima tv. Bij een goede bron een prachtig beeld. Bewegende beelden, voetbal bijv., vervagen wat. Ik weet niet hoe dat bij dure tv's is. Over het algemeen zeer tevreden over gebruiksgemak en beeldkwaliteit. Ook het geluid valt mee.
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
- Apps
- Installatie in minuten
- Prijs
Minpunten
- Kan platter
- Plastic bezel, niet echt lelijk maar kan fraaier.
Prima tv. Bij een goede bron een prachtig beeld. Bewegende beelden, voetbal bijv., vervagen wat. Ik weet niet hoe dat bij dure tv's is, in winkels staan de demonstratie beelden per prijsgroep opgesteld dus kun je niets vergelijken. Ik geloof dat dit een probleem is bij veel, ook duurdere tv's.
Zeer tevreden over gebruiksgemak. Ook het geluid valt mee. Installatie in een paar minuten incl. Ziggo Horizon box aansluiten. Gekocht voor de minimum prijs in het prijsontwikkelingsoverzicht op tweakers, gewoon vragen bij een paar aanbieders of dat nog mogelijk is.
Had gehoopt dat de mediaspeler direct vanaf mijn netwerkschijf zou kunnen afspelen, maar dat schijnt niet te kunnen. Vraag mij af of dit bij andere tv's mogelijk is. Vanaf een direct aangesloten harde schijf moet wel mogelijk zijn maar heb in ik nog niet geprobeert. Netflix en Youtube werken prima via de app. De laatste gebruikt om wat UHD beelden te proberen: Prachtig!