Sony BDP-S350 Review

Anoniem: 320795
31 oktober 2009, laatste update op 31 oktober 2009, 2.828 views

Sony BDP-S350

Ik ben niet gewend lange reviews te schrijven, maar deze speler kan echt alles. Cd's speelt hij moeiteloos af, dvd gaan er door in mooie kwaliteit en voor blu-ray's zijn prachtig. Alles wat je nodig hebt voor een goede filmervaring zit er in. HDMI, 24p, 1080p, ... spijtig dat je wel nog 1GB extra aan usb-stick moet instoppen om BD-Live te activeren. Heb deze speler gekocht, en niet de BDP-S550 omdat ik een receiver heb die DTS HD MA en Dolby Digital TrueHD kan decoderen. Hij verzond dus deze signalen naar de receiver en deze decodeert het. Toch nog 1 puntje van kritiek: bij muziek toont deze speler geen mooie 'visualisaties' zoals ik verwacht had (cf. MediaPlayer, iTunes,...) Was handig geweest maar deze speler koop je natuurlijk niet om...

Pluspunten

• 24p
  • 1080p
  • Blu-ray
  • BD-Live

Minpunten

• Geen visualisaties bij muziek

Toch nog 1 puntje van kritiek: bij muziek toont deze speler geen mooie 'visualisaties' zoals ik verwacht had (cf. MediaPlayer, iTunes,...) Was handig geweest maar deze speler koop je natuurlijk niet om gewoon cd's af te spelen.

Hier nog even de aansluitingen

Vlnr eerst boven, dan onder
Component video, S-video en composiet video, stereo audio uit
Ethernet, HDMI, optisch en coaxaal SP/Dif

Heb jij ook een Sony BDP-S350?

Wat is je ervaring met de laadsnelheid van de disks? Kan je dat bijvoorbeeld vergelijken met een dvd-speler?
Zijn er zaken verbeterd met de nieuwe firmware?
Heb deze ook en de laad snelheid is niet echt snel. :(
Anoniem: 80673 31 oktober 2009 12:53
Ik ben niet gewend lange reviews te schrijven

echt?
Kan deze ook MKV's afspelen? De Samsung BD-P1580 kan dit met een firmware update.

Op de website van Sony staat bij de firmware update alleen het volgende:
■Adds slow and freeze frame operation at BDs/DVDs playback.
■Improves compatibility to enhance interactivity with some BD-ROMs.
Twee sterren voor de foto... maar de review si eigenlijk maar 1 ster waard vanwege het totale gebrek aan relevante informatie. De specs kunnen we zelf ook lezen. :)

Het gaat om ervaringen in de praktijk.
De intro suggereerde in eerste instantie nog dat dit misschien een lange review zou worden, maar toen ik de volledige review te zien kreeg werd ik toch aardig teleurgesteld... Had het dan gelaten bij een simpele review.