Inleiding:Ik heb een tijdje geleden meegedaan aan een wedstrijd, met deze wedstrijd heb ik dit beeldscherm gewonnen. Ik ben er erg blij mee en het beeldscherm ziet er goed uit!
Features:
Dit beeldscherm heeft naar mijn mening mooie features, echt een game monitor maar ook een mooi beeldscherm voor multimedia toepassingen. Alleen jammer dat geen G Sync op zit. Verder top!
- 144Hz Refresh Rate
- Dynamic Action Sync
- Response Time Control
- Smart Energy saving
Menu:
Het instellen van de monitor is vrij simpel, met 1 knop onder aan het beeldscherm kan je heel het beeldscherm instellen. Het menu zit overzichtelijk in elkaar en erg veel mogelijkheden om alles naar wens in te stellen. Dit zijn de foto's van het menu:
Wat zit er in de doos?- LG 34UC79G-B
- Monitor standaard
- Stroomadapter
- DisplayPort Kabel
- HDMI Kabel
- Handleiding
- CD met drivers
Monteren:
Het is erg gemakkelijk om de monitor te monteren, je hoeft alleen maar de 2 stukken voor de standaard aan elkaar te draaien met 2 schroefjes en daarna moet je de monitor op de standaard vastklikken.
De aansluitingen:
Wat ik vind het erg netjes dat alle aansluitingen aan de achterkant zitten. De USB 3.0 heeft een Quick Charge functie, hiermee kun je je apparaten snel opladen.
- 2x HDMI (2.0)
- 1x DisplayPort (1.2)
- 3,5 mm-jack
- 2x USB-A 3.0
- 1x USB-B 3.0
Het scherm:
Het is een mooi curved IPS scherm, met in de hoeken wel wat IPS glow maar ik heb hier geen last van. De kwaliteit van het scherm ziet er goed uit en je hebt geen last van de Full HD resolutie. Helderheid en kleuren zijn erg netjes, dit kun je ook nog eens aanpassen. Verder heeft dit beeldscherm ook Game Modus

IPS glow:
Mooi beeldscherm met mooie features, vooral voor het gamen. Zelf heb ik er erg veel plezier van. Het verschil is wel duidelijk als je 144Hz aan hebt staan. Het menu zit goed en overzichtelijk in elkaar, je kan zelf alles naar eigen wensen instellen maar je hebt hier ook verschillende game modussen voor. Het beeldscherm heeft geen speakers maar dit is ook niet echt een probleem, de meeste gamers gebruiken een headset.