Thanks! Jazeker! Je kunt op het horloge zelf verschillende trainingen selecteren. 1 daarvan is ook hardlopen. Hierbij kun je aangeven hoelang je de training wilt laten duren. Dit kan op minuten maar ook op afstand, tempowaarde, calorieën of kies voor een basistraining.
Vervolgens kan je aangeven hoe je die training wilt doen. Wat je behaalde calorieën moeten zijn, de afstand die je wilt bereiken of dat je inderdaad intervallen wilt en zo ja wanneer dan; op kilometers of op minuten.
Het horloge geeft feedback door middel van trillen. Je moet dus wel zorgen dat het horloge goed strak om je pols zit, anders voel je 'm niet goed genoeg (maar dan kan het horloge je hartslag ook niet goed meten, dus dat is niet de bedoeling)
Fun fact; ik gebruik het horloge een jaar later nog steeds iedere dag en ik mis het echt als ik 'm niet om heb. Heb nog steeds geen spijt van mijn aankoop. Mocht het horloge kapot gaan komt er ook echt wel een nieuwe voor terug
Mocht je nog meer vragen hebben of iets niet duidelijk zijn, dan moet je het maar even laten weten.