Fujifilm FinePix F100fd Zwart Review

21 oktober 2009, laatste update op 21 oktober 2009, 65 views Rapporteer

Fujifilm FinePix F100fd Zwart

Ik heb de Fuji Finepix F100fd nu een aantal maanden in mijn bezit, en ik moet eerlijk toegeven, deze voldoed aan alle verwachtingen. Ben er mee op vakantie geweest en de eisen die ik aan een camera stelde zijn echt aanwezig.
Pluspunten:
- Camera is echt snel, AF is lekker snel waardoor je een fotomoment niet gemakkelijk zult missen.
- Lekker groot en helder scherm, waardoor het makkelijk en fijn is om foto's terug te kijken en kunt instellen
- Super CCD Chip, waardoor je bij minder licht situaties toch nog redelijk goede foto's kunt maken.
- Degelijke bouw, waardoor je echt het idee heb dat je een stevige camera in je handen hebt.

Pluspunten:
- Hoeveelheid en diversiteit van scene instellingen, waardoor je altijd gemakkelijk de juiste instelling kan kiezen

Minpunten:
- Geavanceerde instellingen voor het manueel bedienen van de camera liggen nogal ver weg.

Heb jij ook een Fujifilm FinePix F100fd Zwart?