Samsung Galaxy Gear Fit 2 Small Zwart (Grijs, Zwart) Review
25 oktober 2016, laatste update op 25 oktober 2016, 192 views
Rapporteer
Leuke gadget, die probeert de best of both worlds te zijn tussen fitness tracker en smart watch, maar dit lukt pas bij vlagen
Pluspunten
- Compact
- Batterij laadt snel op
- Veel watchfaces
- Licht
Minpunten
- Hartslag is niet accuraat
- Geen speaker
- Geen microfoon
- Scherm licht niet altijd op bij het draaien van je pols
- incompatibiliteit Je zit vast aan het Samsung Health systeem
3 van 5 sterren (Voldoende)
Circa twee weken in bezit. Het horloge ziet er netjes uit, ik draag het ook prima met een pak. De batterij houdt het bij mij circa twee dagen vol, echter is het horloge in minder dan een half uur volledig opgeladen, ik houd hem daarom ook om bij het slapen.
Het grootste gemis vindt ik de de accuraatheid van de hartslagmeter, deze is niet accuraat want het werkt met een optische meting. Daarnaast is het horloge bedoelt voor gebruik met de Samsung S Health app, een recht toe recht aan app, ik kan je sterk aanbevelen om de app eert te bekijken voor je dit product koopt, want ik heb de indruk dat compatibiliteit met andere apps niet aanwezig is.
Als smartwatch kan je een selectie van apps toestemming geven om meldingen te laten verschijnen op het scherm van het horloge, zoals whatsapp, hierbij heb je ook de mogelijkheid om snel een voorgedefinieerde reactie te sturen. DIt werkt prima, ook heb je de mogelijkheid om op afstand het alarm uit te schakelen of te snoozen. Hiermee houdt het ook op qua smartwatch functionaliteit.
Het is een prima product, met beperkte smartwatch functionaliteit (meldingen, watchfaces, alarm uitzetten of snoozen, weerbericht op watchfaces.) de fitness tracker werkt naar behoren echter ben je gebonden aan S health.