Tweakers
Tweakers
De iPhone 7(plus). Een tof apparaat waar je veel geld voor moet neertellen. Is dat het allemaal wel waard?...
Oké, fair enough, maar kun je dan wel onderbouwen wat het verwijderen van de headphonejack toevoegt of verhinderd in het dagelijkse gebruik? Wat houdt een iPhone dan in, als zo veel mensen het klaarblijkelijk mis hebben? Mij boeit het niet wat een bedrijf doet met hun product, maar ik loop niet bepaald warm van deze keuze, en deze opmerking in een review maakt het er niet warmer op. Die gebruikers vervolgens huilebalken noemen is eigenlijk totaal ongepast, maar dat terzijde.Diegene die trashtalken over de iPhone 7, die hebben in mijn oog geen idee van wat een iPhone nou eigenlijk inhoudt. De Apple-gebruikers onder ons, weten daarintegen heel goed wat de iPhone, of eigenlijk alle Apple-producten inhouden.
Als je moeilijk gaat doen omdat er geen 3.5mm jackplug bij zit, dan is er voor de huilebalken een kabeltje meegeleverd die van Lightning naar 3.5mm gaat.
Hmm, ik vind het anders een vrij ingrijpende verandering, immers heeft iedere iPhone tot nu toe een fysieke homeknop gehad. Dat ze dit gedaan hebben om de telefoon waterdicht te kunnen maken is volgens mijn beste inschatting (en no offence naar jou) klinkklare bullshit, hoe verklaart men dat de Galaxy telefoons dit wel voor elkaar krijgen?Hier valt niet zo super veel over te zeggen. Omdat de iPhone waterdicht moet zijn, is de fysieke knop weggehaald, en hebben ze er een trilmotor geplaatst.
Goed dat je de 1000,- + europrijzen ook niet zo geweldig ontvangt. Iedereen bepaald natuurlijk zelf wat voor hem/haar een betaalbaar bedrag is, maar voor mij is 1000 euro echt totaal geen betaalbaar bedrag. 769 euro voor het basismodel is dat eigenlijk ook niet, want wat is er zo veel beter aan deze telefoon ten opzichte van de vorige iPhone dat de enorme toename in prijs te rechtvaardigen is? Ik vraag mij dan inderdaad af of deze telefoon het wel waard is, want als ik kijk wat ik er meer voor terugkrijg t.o.v. een (tweede hands) iPhone 6S kom ik niet heel erg ver.Je kan je natuurlijk afvragen: "Is dit het wel waard? Moet ik echt zo'n dure smartphone aanschaffen, voor de dingen die ik ermee doe?" Vele mensen vinden 1000 euro een hoop geld voor een smartphone. Dat is het natuurlijk ook, maar als je kijkt wat je ervoor terug krijgt dan valt het allemaal mee.
[Reactie gewijzigd door Kuusj op 25 juli 2024 09:15]
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 25 juli 2024 09:15]