Ik heb bijna een jaar jaar met deze telefoon rondgelopen. Door de belofte van continuum waren mijn verwachtingen hooggespannen. Mede omdat de software initieel nog niet in orde was had het appraat moeite de verwachtingen waar te maken. Daarna werkte het soepel, tot hij stuk ging.
Mijn Nokia 830 wordt ook erg warm in de zon en bij het draadloos opladen. Maar daar heeft het toestel zelf geen last van. Is het particulier of zakelijk aangekocht?Bij het opladen werd de telefoon altijd erg heet. Na anderhalf jaar vond ik het toestel met gebarsten scherm in zijn cradle. HP verkoopt geen losse onderdelen, dus hij is alleen bij HP te repareren, voor 375 euro.
[Reactie gewijzigd door realbart op 23 juli 2024 03:59]
Niet helemaal:Als ik het toestel minder dan een jaar heb moeten zij bewijzen dat er geen fabricagefouten in zitten.
7:17 bw:Bewijslast bij ondeugdelijk product
Als er iets mis is met een product binnen 6 maanden na aankoop, moet de verkoper bewijzen dat dit uw schuld is. Bijvoorbeeld door aan te tonen dat u het product niet goed heeft gebruikt.
Gaat het product na 6 maanden of langer kapot? Dan moet u bewijzen dat dit niet uw schuld is en dat het aan het product ligt.
7:18 bw1 De afgeleverde zaak moet aan de overeenkomst beantwoorden.
2 Een zaak beantwoordt niet aan de overeenkomst indien zij, mede gelet op de aard van de zaak en de mededelingen die de verkoper over de zaak heeft gedaan, niet de eigenschappen bezit die de koper op grond van de overeenkomst mocht verwachten. De koper mag verwachten dat de zaak de eigenschappen bezit die voor een normaal gebruik daarvan nodig zijn en waarvan hij de aanwezigheid niet behoefde te betwijfelen, alsmede de eigenschappen die nodig zijn voor een bijzonder gebruik dat bij de overeenkomst is voorzien.
2 Bij een consumentenkoop wordt vermoed dat de zaak bij aflevering niet aan de overeenkomst heeft beantwoord, indien de afwijking van het overeengekomene zich binnen een termijn van zes maanden na aflevering openbaart, tenzij de aard van de zaak of de aard van de afwijking zich daartegen verzet.
[Reactie gewijzigd door PcDealer op 23 juli 2024 03:59]