Beste GoldenBatt,
Ik kan geen toegevoegde waarde aan je reactie ontdekken - en daarnaast lijkt het erop dat je de tekst niet helemaal goed hebt gelezen. Ik zal eea even toelichten:
De HT-CT500 is "
een tijd geleden" gekocht. De TV is "
recent" gekocht. Tussen de twee data zitten enige weken (!). Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik verzamel in ieder geval geen oversized verpakkingsmateriaal (en daar heb ik ook de ruimte niet voor).
Ik heb mijzelf vooraf goed geinformeerd: de site van Sony geeft op meerdere plaatsen aan dat de HT-CT500
perfect past bij de Z5500 serie en daar speciaal voor ontworpen is. Tegenwoordig is internet een primair communicatiemedium en je mag dus van een bedrijf als Sony verwachten dat de informatie klopt.
Maar goed: waar de irritatie met name zit is de
ONWIL van de helpdesk om maar enigzins na te denken of iets te doen: ophangbeugel waar het om gaat (die ik overigens nog
NIET aangepast heb) is modulair opgebouwd: Maw: de beugel bestaat uit meerdere delen zodat deze eenvoudig aan andere TV's aangesloten/opgehangen kan worden. Sony (en/of de helpdesk) kent dus haar eigen producten niet (!).
UPDATE: zojuist met een service manager gesproken - goed gesprek en we gaan middels foto's de zaak evalueren. Wellicht dat een kleine aanpassing aan de beugels geen probleem is.
Voor alle duidelijkheid: ik ga
niets retourneren want dit is precies wat ik hebben wil. Ik ben gelukkig handig genoeg om een alternatief plaatje te maken waardoor eea wel gaat passen, maar het blijft bezopen dat je voor dit soort bedragen geen ondersteuning of afdoende antwoorden krijgt.
Het is voor mij in ieder geval de laatste keer dat ik Sony koop - ik vertik het ten ene male om dit soort stupide organisaties te financieren. Koop pas weer Sony als ze bewezen hebben de zaken op orde te hebben - IK ben tenslotte de klant.
mvg,
[Reactie gewijzigd door Pasc66 op 22 juli 2024 18:06]