Sony HT-DDWG800 Review

8 september 2009, laatste update op 8 september 2009, 7.022 views Rapporteer

Geen zin in een kitje die alleen je DVD van surround sound voorziet? Check dan deze versterker inclusief boxen en subwoofer van Sony. 3x HDMI (1080P met 24p True Cinema ondersteuning en Bravia Sync) 3x Component Meerdere composiet ingangen (ook aan de voorkant een) 5 Bescheiden boxen met een subwoofer. De set stelt zichzelf in dmv van een setup microfoon die is bijgeleverd. Zo is dus je beleving optimaal uitgebalanceerd. Via de ipod accessoire kun je ook browsen door je muziek apparaat. Een ook nog filmpjes kijken!! Door de ingebouwde tuner heb ik ook weer radio in huis... Voor alle specs kijk hier : http://www.sony.nl/produc...a-surround-kit/ht-ddwg800 Er zijn veel digitale codecs voor surround geluid en de versterker ondersteund...

Pluspunten

• Over het algemeen is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Een set met boxen en sub woofer voor 350 euro.
  • Ik ben vooral zeer content met de i-pod docking accessoire.
  • DE ES Serie van Sony is ook heel mooi maar dit is wat betaalbaarder. Bovendien een stuk veelzijdiger dan de standaard home-cinema kitjes. Een aanrader!

Minpunten

• Wat mij alleen verbaasde was het feit dat de set niet alles upscaled naar de HDMI uitgang.
  • Dus er gaan nog steeds diverse snoeren naar de TV. Als je die te duur koopt dan ben je (in mijn geval) voor 3 x HDMI (TUNER/PS3), 1 x COMPONENT (WII), 1 x SCART naar TULP (COMPOSIET) en 1xTULP stereo voor retour van de TV voor eventuel analoog tv kijken, een boel geld kwijt. Check het web voor de laagste prijzen!!! Ik dacht namelijk dat er slechts 1x HDMI naar de TV zou gaan. Maar goed..............

3x HDMI (1080P met 24p True Cinema ondersteuning en Bravia Sync)
3x Component
Meerdere composiet ingangen (ook aan de voorkant een)
5 Bescheiden boxen met een subwoofer.

Door de ingebouwde tuner heb ik ook weer radio in huis...

Er zijn veel digitale codecs voor surround geluid en de versterker ondersteund lang niet alle.
Daarvoor kun je bij de bekroonde ES serie terecht. Maar prijs/kwaliteit zit bij deze set wel snor.

Heb jij ook een Sony HT-DDWG800?

Ik zou graag meer lezen over je ervaringen met deze set, ik heb zelf ook UPC HDTV en ben op zoek naar een goede versterker en speakers met vooral een mooi bereik, hard hoeft het niet aangezien ik in het centrum van Amsterdam in een huis uit 1900 woon.
kinderachtig dat mensen gelijk 1 ster geven, geef dan ook uitleg waarom.

Misschien kan toch nog iets meer vertellen over het geluid, waarmee test je dat etc.
Stuurt die wel 1080p door, dat vind ik wel interessant.

succes
Waarom 1 ster is wel te verklaren.
Er staat niet in waarom dat hij deze speakers + versterker heeft gekocht, wat de eigenschappen zijn van het dng, wat de specs zijn van het apparaat (op een linkje naar), wat de overweging was om deze te nemen etc. Dat zijn allemaal dingen die meewegen. Dus kinderachtig is dat denk ik niet.
Upscaling naar HDMI van andere bronnen zit meestal in duurdere versterkers. Jammer dat die van jou 't mist.