Bedankt voor je reactie VOZ. Ja, er zit inderdaad een hoop frustratie achter mijn gebruik van de runner 2 voor zo'n drie maanden tijd, maar dit is absoluut mijn objectieve situatie. Tomtom erkent dit overigens ook.
Geloof me, ik heb werkelijk alles geprobeerd om de App op die momenten te connecteren. Het horloge eerst laten zoeken Door telefoon - sync te selecteren, of Door telefoon - koppelen te selecteren, de App eerst laten zoeken, zoals Tomtom mij eerder aan heeft geraden de runner uit het bluetooth geheugen van mijn telefoon te halen en weer opnieuw proberen te koppelen, en hem zelfs laten zoeken naar de koptelefoon... werkelijk niets werkt, en ja ik volg protocol volgens handleiding of advies van de tomtom klantenservice.
Dat je aangeeft dat het bij jou wel goed werkt geeft mij hoop en vertrouwen dat mijn horloge productiefouten bevat, en dat het is opgelost met een nieuw horloge. Indien dit het geval is zal ik mijn review ook absoluut aanpassen.
Ik hoop werkelijk dat ik een werkend toestel krijg want dan is het een perfect sport accessoire.
[Reactie gewijzigd door Anoniem: 785261 op 24 juli 2024 04:27]