Acer Aspire One D751H-BK Review

26 augustus 2009, laatste update op 26 augustus 2009, 69 views Rapporteer

Sinds vorige week deze netbook in het bezit. Alles werkt zoals zal moeten. Er was aardig wat software voor af geinstalleerd, maar dit is met een paar tellen gedeinstalleerd. Voor tekstverwerken, muziek luisten, filmpje kijken is de netbook snel genoeg. Ik moet hierbij wel vermelden dat bij films (onafhankelijk van speler) redelijk te wensen over laat. Er komen strepen over het beeld. Voor sommigen kan dit storend zijn.
Zelf heb ik de laptop gekocht omdat de accu tijd en de resolutie mij wel aanstonden. Ook was de laptop lekker dus waardoor deze makkelijk in mijn tas past.

Pluspunten

• resolutie
  • accu duur
  • formaat

Minpunten

• strepen bij afspelen film
  • geen bluetooth

Heb jij ook een Acer Aspire One D751H-BK?