2. Gebruikersreviews

Popcorn Hour C-200 Review

19 augustus 2009, laatste update op 19 augustus 2009, 1.833 views Rapporteer

In theorie is het een prachtig apparaat echter zonder goede handleiding (welke moeilijk te vinden is) en veel geduld kun je er niet veel mee.

Pluspunten

• Veel features... misschien te veel.

Minpunten

• De menus zijn niet altijd even duidelijk en het werkt niet erg intuitief.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Popcorn Hour C-200?

sommige mensen kunnen koffiedik kijken.

Ik volg de ontwikkelingen van de c200 al enkele maanden (sinds de eerste berichten)
Dus irriteer me mateloos aan al die nutteloze Review op basis van NIKS.

Misschien is het mogelijk om deze reviews uit te schakelen, want erger me er ook aaan bij andere producten waat niks over bekend is.

(kom maar op met die - score. Mensen die crities zijn worden altijd afgeschoten hier.)
agree,

dingen als featureset of design zou je nu al kunnen beoordelen op basis van de specs die ze tot nu toe vrijgegeven hebben,
maar gerbruiksgemak???

dan moet je er toch echt eerst met je vette poten aangezeten hebben vind ik......
Het spijt me zeer, maar het product is nog niet eens uit. Hoe kan je überhaupt dit product beoordelen?
Hij heeft gewoon op specificaties en prijs beoordeeld.

Dit is een 'simpele' productreview. Dit houdt in dat er alleen een beoordeling is gegeven op de criteria en geen inhoudelijke onderbouwing is gegeven. De gebruiker kan dit eventueel in de toekomst nog uitbreiden. Bekijk de aankondigingen over de simpele productreviews en de de sterwaarderingen voor meer informatie.
Nou dat vind nogal misleidend, je weet niets over het gebruiksgemak en ik klik nu dus voor niets je review aan. Slecht idee dit soort reviews.
Om in de haken zeer slechte zaak.