Ik moest even bij de specs in pricewatch gaan kijken wat voor een computer/netbook dit nou eigenlijk was. Ik vind dat altijd jammer, liever zie ik alle benodigde gegevens in de review terug.
Voor moederdag heb ik mijn vrouw (ja , ik weet moderdag, geen echtgenote-dag)
een Acer netbook cadeau gedaan. Ik moet er nog steeds een echte review over schrijven, maar die komt er wel aan binnenkort (denk ik)....
Een aantal nadelen van dat ding "mis" ik bij jouw netbook. Dan heb ik het over het glimmende scherm (waardoor je wel weer mooie kleuren en een spiegel bij de hand hebt), die vreselijke hoeveelheid bloatware die Acer bijlevert en het ontbreken van een CD]DVD.
Elke keer stelt het apparaat voor om een CD/DVD te branden met de fabrieksinstellingen. Maar dat lukt nog niet zonder externe DVD-brander. Als ik hem via het netwerk koppel aan de DVD-brander van mijn computer, kan de netbook daar alles mee, behalve die DVD met fabrieksinstellingen branden, want dat stukje software ziet de DVD-brander niet.....

Terug naar jouw netbook. Bij jou zit er een CD bij met drivers. Staat daar ook een volledige versie van XP op, of wordt die ook direct vanaf schijf geïnstalleerd? Ik vind het erg klantgericht om er ook de drivers voor Vista en Linux bij te zetten... Ga maar eens zoeken bij Acer bijvoorbeeld

Heb je veel verschil gemerkt nadat je je HDD vervangen hebt door de SSD? Ik denk dan aan energieverbruik, snelheid van opstarten en snelheid in gebruik.
Verder zin wat benchmarks (we zijn toch tweakers hè) wel welkom. Snel opstarten na een schone installatie zegt mij namelijk niet zoveel, harde cijfers kan ik vergelijken.
Wat was verder jouw overweging om voor deze netbook te gaan en niet voor een Acer, Asus, Samsung, enz.?
Veel succes met je netbook en bedankt voor je review.