HP Elite x2 1012 G1 (L5H02EA) Zilver Review

Anoniem: 766513
1 juni 2016, laatste update op 1 juni 2016, 304 views

HP Elite x2 1012 G1 (L5H02EA) Zilver

Krachtpatser waarbij niets te gek is.
Erg eenvoudig te bedienen,
Zowel zakelijk als prive een aanrader

Pluspunten

• Zeer snel
  • zeer goede accu
  • glashelder beeld
  • zeer slim maar robuust design
  • groot gebruiksgemak

Minpunten

• had van het geluid iets meer verwacht

Het hele huis ligt vol met tablets, maar eigenlijk niet een welke aan al je verwachting voldoet.
Ik miste altijd wel iets functioneels... tot nu !
Na de aanschaf van de HP X2 ontdek ik elke dag opnieuw onderdelen en voorzieningen waarvan je dan denk; oww dat zit er dus ook gewoon in.

Ik gebruik de X2 zowel zakelijk als prive erg veel, en het eerste wat mij opvalt is de enorm goede accu.
Deze laat zich na een dag hard werken tot laat in de uurtjes nog misbruiken voor wat entertainment.

Doordat de X2 is uitgerust met een SSD is deze ook enorm snel en presteert bovengemiddeld goed. Het gemak en snelheid waarmee je tussen diverse programma's schakelt maakt dat de X2 werkelijk zich overal voor leent.

Een ander groot voordeel vind ik de aanwezigheid van een groot aantal USB poorten.
Dit maakt de HUB overbodig.

Ik maak veelvuldig gebruik van het internet onderweg, een veelal via een hotspot verbinding daar mijn tablets geen simkaart hadden.
Ook daar heeft de X2 een voordeel.
De aanwezige simkaart maakt het mogelijk om in zowel binnen als buitenland, gebruik te maken van het 4G netwerk.

Maar ook op kantoor is het werkelijk een genot om mee te werken.
Het los aan te klikken toetsenbord, welke met groot gemak door een magneet verbinding aansluit, maakt het mogelijk om van tablet ineens een notebook te maken.
hierdoor is het gebruik van een tablet voor onderweg en een extra notebook voor op kantoor dus overbodig geworden.

De omvang van het scherm is dan ook een enorm voordeel ten opzichte van de concurrent tablets.
En door het ultra dunne design is het ook nog eens een genot om mee te nemen zodat niet minimaal 40% van je tas in beslag genomen wordt door je laptop en je tablet.

Elke dag geniet ik meer en meer van de X2 en kan dan ook niet anders dan iedereen deze aan te raden wanneer je op zoek bent naar een echte duizendpoot!

Heb jij ook een HP Elite x2 1012 G1 (L5H02EA) Zilver?