Creative Gigaworks S750 Review

12 augustus 2009, laatste update op 12 augustus 2009, 849 views Rapporteer

Het is een mooi apparaat, met een zelfs betere subwoofer dan mijn oude die me nog 1000 gulden kostte, maar alleen zolang het werkt. Op een warme dag (28 graden Celsius) hield de voeding ermee op. Enig Googlen maakte al gauw duidelijk dat wel meer mensen problemen kregen met de Gigaworks doordat het apparaat eigenlijk te heet wordt. Een ventilator op het koelrooster plaatsen is geen overbodige luxe.

Pluspunten

• De subwoofer is erg goed.

Minpunten

• De klantondersteuning van Creative is ronduit schandalig.

1 van 5 sterren (Waardeloos)

De garantieperiode duurt maar 2 jaar en daarna ben je de pineut. Creative weigert na de garantieperiode te repareren, ook tegen betaling. Ook leveren ze daarna geen reserveonderdelen! Zelfs nadat ik eindelijk een reparateur had gevonden die bereid was het apparaat te onderzoeken kon het dus alsnog niet gerepareerd worden ondanks dat de technische dienst van Creative mij eerder had voorgehouden dat er nog steeds reserveonderdelen voor het apparaat gemaakt werden.

Weet dus, dat als je kiest voor de Gigaworks S750 en het apparaat na langer dan 2 jaar kapot gaat dat je met een total loss komt te zitten!

Heb jij ook een Creative Gigaworks S750?

Je doet te weinig eer aan de GigaWorks S750. Ik heb hem al sinds de lancering van dit model (5 jaar geleden ofzo?) en het is mijn beste investering in computerspul geweest. Zeer solide gebouwd en goed geluid. Dat jij pech hebt gehad met jouw model is vervelend, maar dat is naar mijn idee nog geen reden om dat op dit product af te reageren. Ik zou deze aanklacht eerder richten tegen de support van Creative en je algemene beoordeling baseren op de tijd dat ie goed werkte..
het is een zeer goed product, als die het doet. het is algemeen bekend dat deze problemen heeft met de bouwkwaliteit.

Ik kan goed begrijpen dat dit moeilijk aan te horen is als jou exemplaar nog steeds werkt. ik wou dat mijne nooit kapot gegaan was :'(
Beste mensen, de wetenschap dat een Gigaworks S750 door het beleid van Creative niet te repareren is wanneer er iets aan kapot gaat, lijkt me toch voor veel mensen die het geld niet op de rug groeit een doorslaggevende reden om niet voor deze aankoop te gaan.
Hoe kan iemand nu zeggen dat dit geen review is? Dit is DE review to end all reviews.
8)7
Dit is meer een klachtenformulier dan een review :Y)
Inderdaad... vervelend dat je voeding ermee op is gehouden, maar dit is dus absoluut geen review. Hoe deed 'ie het voor 'ie ermee ophield? Subwoofer was 'beter dan je oude', welke had je eerst dan? Etcetera, etcetera, enzovoort...
lekker boeiend. het is belangrijk dat mensen weten dat dit ding ruk bouwkwaliteit heeft. oftewel dit heeft toegevoegde waarde... iets met een gegeven paard?

ontopic: het geeft inderdaad prachtig geluid maar bij mij hield die er naar 5 nummers al mee op :(. ingeruild en z-5500 gehaald, niet zo goed qua geluid maar wel betere vormgeving en aansluitmogelijkheden.