Ik heb al een stuk of 5 van deze kasten aangeschaft voor assemblage voor verschillende klanten, en ben er zeer tevreden over! Kwaliteit De afwerking is redelijk, ook al is het gebruikte materiaal erg dun. Inbouwen gaat moeiteloos, zeker gezien de grote hoeveelheid 3.5" en 5.25" sleuven. Het is ook een mooie behuizing om te zien. Er zijn geen verfranden te zien; de zijpanelen zijn aan alle kanten geverfd en het front is van zwart kunsstof, dus ongeverfd. Drive slots - 5.25": 4x waarvan 3x extern - 3.5": 7x waarvan 1x extern Voeding Er wordt standaard een 400 Watt voeding geleverd; ga niet uit van een hoog rendement, maar ik heb er tot nu toe geen enkel probleem mee gehad (verschillende moederborden gebruikt). De voeding...
Meen je niet man, de eerste poster zei:"icm een athlon x2 en een ati 4650 had ik toch een iets zwaardere voeding nodig".....24 pins, maar de 4pins is los te koppelen waardoor je ook 20 pins kunt aansluiten.
Moet zeggen dat de voeding me alles mee valt, bij mij trekt die een X4 620 @3Ghz en een HD5750, ver boven mn verwachting!
Daar kan je de PCI kaarten vast schroeven. Dit zie je vaker bij budget kasten. Je kan ook het aan het I/O shield zien. Deze zitten bij niet budet kasten dieper in de kast.•Waarvoor dient het vrij dikke 'uitsteeksel' aan de achterkant? (daar waar de PCI kaarten hun externe aansluitingen hebben)