DXRacer IRON I11 Zwart/Grijs Stripes Review

19 maart 2016, laatste update op 19 maart 2016, 1.309 views Rapporteer

Pluspunten

• Robuuste bouwkwaliteit
  • leuk design
  • goede ergonomische instelbaarheid

Minpunten

• zeer stug zitoppervlakte
  • rugkussen zeer stug

3 van 5 sterren (Voldoende)
DXracer die dus meerdere gamerstoelen maakt. De comfort factor is erg misleidend. Men bedoelt waarschijnlijk dat het een 'rock' feature heeft waarbij je als een schommel meer op de rug kunt leunen. Dat is nice, maar de rest is niet nice. Ik weet niet wat de anderen zeer comfortabel noemen, maar dit is de stugste stoel ooit qua zitoppervlakte. Het zou ' vergelijkbaar' zijn met een autostoel. Ik kan die vergelijking niet maken. Het is alsof je op een houten plank zit. Ook nog eens stevig aan de prijs. Niet veel aanbieders die ook een demomodel ter beschikking hebben om uit te testen. Dit product is vaak een internet-koopje, maar dat kan ook duurkoop zijn. Bij nader inzien toch handig om paar bureaustoelen uit te testen alvorens tot koop over te gaan. Het product is goed instelbaar maar ik ga er een los kussen voor halen om het nog bruikbaar te houden.

Heb jij ook een DXRacer IRON I11 Zwart/Grijs Stripes?

We zijn nu enkele maanden verder. Hoe bevalt je deze stoel nu?
Ik heb een custom dikke kussen laten maken op maat en daarmee gecombineerd is het (nog steeds) comfortabel. Zonder dat kussen zou ik het niet prettig hebben gevonden. Verder qua functies/instellingen een zeer goede stoel. Industriele kwaliteit.

[Reactie gewijzigd door Cyberamp op 24 juli 2024 04:10]