Ik was op zoek naar een moederbord wat AGP en PCi-E ondersteunde, lang gezocht niets gevonden. Ik stond op het punt toch maar een AGP bord te kopen toen ik dit bord tegen kwam!
Meteen wat onderzoek gedaan en de performance van dit bord zou niet ondergaan voor bv een Nforce3, het klonk te mooi om waar te zijn. Ik heb hem toen ook meteen besteld en ontvangen voor totaal 79 euro met verzendkosten.
Voor mij is het hoe het pakket eruit ziet of wat erbij zit minder belangrijk, als het maar niet uitziet als een low quality budget brand. Alle mogelijke kabels zaten verder bij het bord, van IDE tot SATA.
Toen ik het bord ging inbouwen waren er geen problemen, tot ik bij het plaatsen van hardware kwam. De layout van het bord zou ik persoonlijk SLECHT noemen, IDE helemaal beneden, leuk als je een bigtower hebt, de kabels redden het net in mijn midi... De SATA aansluitingen zitten direct achter de AGP en mijn 6800ultra drukt op de SATA kabels in het moederbord, die overigens ook vrij los zitten, zonder de kaart wiebelen ze alsof ze er zo af vallen, en met m'n kaart erop drukkend niet. Wel staat m'n videokaart een paar graden naar rechts, hopelijk heeft dit geen negatieve impact ergens op

Na het installeren van XP SP2 heb ik 0,0 problemen gehad. Alles werkte als een tierelier zonder enige extra drivers voor chipset etc. Verbazingwekkend! Na een dag aan te hebben gestaan, heb ik in de bios even naar de temperatuur gekeken en de CPU was 40 graden, moederbord 35, prima. Ik heb een niet geklocked systeem met een 64 3500+ 939 Venice.
Ik ga me van de week even verdiepen in de bios en drivers die nieuwer zijn, ik kan hier dus verder niets over melden.