Ik heb hem ook sinds een maandje of 2

Ben er zeer tevereden over, hij is uitgerust met een Athlon Mobile 2600+ cpu, een Geforce 6200 en 1024mb Cas2 geheugen. Ook is hij voorzien van een hauppage WinTV PVR500. Op deze barebone heb ik windows MCE draaien, en hij wordt vooral gebruikt als mediacenter en voor games. Omdat ik vooral games speel zoals battefield2 was het nodig om het systeem flink over te clocken.
Overclocken:
Overclocken gaat redelijk goed, je kunt de fsb per mhz regelen, er zit een agp/pci lock op
Nadelen zijn dat je geen MP hoger dan 12,5 in kunt stellen, geen probleem zou je zeggen, dan neem je toch gewoon een hogeren FSB? Nee, de northbridge wil maar stabiel lopen tot zo'n 177mhz met het gehugen synchroon. Met een geheugen divider van 1:1.60 kom ik tot zo'n 212 mhz FSB (met het geheugen op 340mhz dus)
Al met al kom ik dus maar 2600mhz met mijn cpu. (op 208 x 12,5 en 1.85v vCore). Dit is dus de absolute max van het moederbord...

De voeding houd het bij deze snelheid verrassend stabiel! Vrijwel geen afwijking qua voltage onder full load. Onder full load zakt alleen de vCore in van 1.85 naar 1.75 volt, maar dat is misschien niet meer dan logisch gezien de cpu op deze snelheid meer dan 110 watt verbruikt.
Ook mijn videokaart heb ik onder handen genomen, officieel is het een Geforce6200 met 256mb ddr. Hiervan heb ik alle pipelines unlocked zodat het een volledige geforce 6600 is. Verder is de core overclocked tot 500mhz. (loopt dus op 6600gt speeds

) Geen enkel probleem met deze barebone! Tot zover houd de voeding alles nog perfect stabiel.
Hitte?
Nu zul je denken: word al deze overclocked hardware niet ontzettend heet in zo'n klein kassie? Nee, het koelsysteem is werkelijk geniaal! Er zitten lucht-inlaten op de meest ideale plekken en je kunt duidelijk zien dat er over is nagedacht.
Stilte?
Om mijn 110watt verbruikende cpu koel te houden moest de kleine 70mm fan die op de cpu koeler zit behoorlijk hard draaien en begon herrie te maken. Geen probleem, er is in de barebone precies genoeg ruimte voor een fanduct + 90mm papst fan

Ook voor de videokaart is in de lengte voldoende ruimte voor een mooi zelfgemaakt passief koelblok die mijn overclocked videokaart op zo'n 65/70 graden en heerlijk houdt (stressed). Dit klinkt misschien warm, maar een videokaart kan veel meer hebben dan een cpu.
Conclusie:
Perfecte barebone met zeker geen kinderachtige overclock functies. Met een standaard cpu is hij behoorlijk stil, maar zodra je begint met overclocken zijn er nog voldoende mogelijkheden om er stillere/grotere fan's te plaatsen. Al zit er maar een 220watt voeding in, deze is wel van enorm goede kwaliteit.