Maxtor DiamondMax 10 200GB, 200GB Review
18 april 2005, laatste update op 18 april 2005, 320 views
Rapporteer
ik heb hier 2 hardeschijven van in raid 0 draaien opzich leuke hardeschijfjes hoor, doen het goed enzo. alleen als je ze gewoon in de kast hangt trilt je hele kast mee. ik heb er gewoon een beetje rubber tussen gedaan en het werkt prima. hij staart wel langzaam op met de nvidia chipset. in windows doet hij het echter prima. t is een leuke hardeschijf, maar vergeleken met de concurrentie kan je toch beter een andere nemen. nu hopen dat er geen hardeschijven crashen. aangezien je toch best vaan slechte verhalen over maxtor hoort. maargoed het werkt nu al 3/4 jaar zo. dus het zal wel goedkomen kwa snelheid zit het ook wel goed, ik haal los 65mb/s en in raid 112 mb/s dat zit wel goed dus.
Minpunten
- best lawaaierig
- opstarten van windows met nforce3 gaat langzaam
ik heb hier 2 hardeschijven van in raid 0 draaien