Met echt voor gamen bedoel ik dus pro-gamen, waarbij een TN paneel betere reactiesnelheden heeft.
Er is inderdaad niet veel, en dat is de reden waarom de fabrikanten zoveel kunnen vragen. Wel zijn dezelfde panelen verkrijgbaar in sommige 'b'-merk monitoren. Dan wel op 60hz geclockt. Sommige mensen op dit forum kopen deze schermen en overclocken ze naar 144 hz. Deze zijn rond de 300 EU.
De helderheid is gewoonweg minder dan mijn DELL 25 inch ips. De kleuren zijn ook veel minder. Wit is gelig, donkergrijs is zwart..... Sorry, maar je kunt er wel 3 hebben en het goed proberen te praten voor jezelf. Deze tekortkomingen moet je gewoon erkennen. Verder gewoon prima voor gaming zoals gezegd, en in jouw geval de beste oplossing als je 3 schermen hebt en wil gamen.
Overigens hebben iPhones ook ips schermpjes waarbij je schermen met een gelige wittint hebt, ik heb een paar keer mijn iphone omgewisseld om deze reden. Dit komt, heb ik gelezen, doordat lijm niet genoeg tijd heeft in de fabriek om op te drogen. Vooral bij de eerste batches zichtbaar. Je betaalt een premium prijs voor een premium game monitor. Dat dit voorkomt vind ik kwalijk te noemen.
[Reactie gewijzigd door FreakerTweaker op 25 juli 2024 18:09]