Logitech Cordless Desktop MX3200 Laser Review

24 juni 2009, laatste update op 24 juni 2009, 504 views Rapporteer

Mooi setje, de receiver neemt bijna geen ruimte in en er zaten standaard batterijen bij. Windows installeert hem automatisch, wel een beetje irritant omdat je na de installatie weer opnieuw moet connecten maar dat is eenmalig en valt dus prima mee te leven. Deze review is het eerste wat ik echt aan lange tekst typ met dit bordje en ik moet zeggen dat hij lekker soepel en zacht typt. Ook het LCD scherm is leuk, je kunt de tijd makkelijk instellen zonder dat je de handleiding nodig bent. Ik heb meteen ook maar een alarm ingesteld, ook een fluitje van een cent. Ik vond het vrij prijzig, maar de kwaliteit is ruim voldoende dus dat compenseert voor mij prima. Knopjes werken ook allemaal fijn. Maar het allermooiste vind ik de "dynamic search &...

Pluspunten

• Het hele bord is eigenlijk positief, hij typt lekker, is stil, het touch gedeelte voor de scroll/zoom is heerlijk.
  • LCD scherm is mooi helder, alle knoppen werken zonder de drivers te installeren.

Minpunten

• De knopjes onder het lcd scherm zijn een beetje klein, het zijn er nogal veel dus moest het kleiner gemaakt worden om het te laten passen.
  • De knop voor bijvoorbeeld mijn mediaspeler is een beetje klein.
  • Daarnaast zitten de Home, End, Delete etc. knop op een apart manier erop gemaakt. Maar dat is iets wat ik nooit gewent was, dus dit zal ook prima wennen. Maar is dus een persoonlijk minpunt.

Ik vond het vrij prijzig, maar de kwaliteit is ruim voldoende dus dat compenseert voor mij prima. Knopjes werken ook allemaal fijn. Maar het allermooiste vind ik de "dynamic search & zoom" aan de linker kant. Je kunt er zeer mooi mee scrollen op bijvoorbeeld tweakers. O-)

Heb jij ook een Logitech Cordless Desktop MX3200 Laser?

Hoe kun je scrollen met de "dynamic search & zoom"? :?
Mij lukt het alleen om er mee te zoomen, en dat is zo irritant (gebeurt vaak per ongeluk doordat mijn linkerhand er op rust) dat ik het hele ding maar uit gezet heb. Scrollen zou geweldig zijn (op een MX3000 zat een scroll-wieltje links, dat was geweldig maar deze is helaas niet meer te krijgen).
Ik heb het aangesloten en ik startte firefox op en toen ik erover heen bewoog ging hij scrollen ipv zoomen.

Wellicht dat hij met de originele drivers de webpagina vergroot? Heb je die geïnstalleerd?
Ja, ik heb de Logitech drivers erop staan (SetPoint 4.60.122). Mmmh, apart dat hij zonder die drivers scrollt! Ik zal eens kijken wat er gebeurd als ik hem eraf gooi.
ik heb gewoon plug-and-play van windows vista. Denk wel dat het daar aan ligt, laat het even weten dan installeer ik ze niet :P
Beetje late reactie, maar toch:
Ik heb Setpoint verwijderd en nu scrolt hij ook (Win XP). Je verliest wel wat andere functionaliteit, maar ik laat het maar even zo. Thanks! :)