Inleiding
Omdat ik verhuisd ben en op mijn nieuwe adres digitale televisie wilde hebben ben ik mij gaan informeren naar verschillende soorten tuners. Ik heb mij georiënteerd op een aantal merken, samsung, cisco en de humax. Volgens vele reviews en ook door de medewerkers van zowel mediamarkt als saturn was de IHDR 5050c het neusje van de zalm. Dus deze meegenomen naar huis en hem meteen geïnstalleerd.
Installatie
Het installeren van de tuner ging gemakkelijk. Aansluiting zitten op handige plekken, niet te dicht op elkaar zoals ik bij de Cisco (type ben ik kwijt) van een vriend heb gezien. Stekkers en pluggen gaan er dus makkelijk in. Het zoeken naar de opening voor de smartcard was even zoeken. Via de onderkant van de voorkant...
[Reactie gewijzigd door N2dputdown op 25 juli 2024 03:36]
Bron: http://www.myhumax.nl/iHDR5050c/producten_iHDR5050c.htm (4e regel)Twintuner. Twee programma’s gelijktijdig opnemen en (eventueel) een derde programma bekijken (afh. van zenderindeling kabelmaatschappij).
[Reactie gewijzigd door kramerty88 op 25 juli 2024 03:36]
Daar zitten we al een flinke tijd op te wachten: \[DVB-C] Het Humax IHDR-5050c topicEven iets anders. Zijn er firmware updates te krijgen voor de 5050c? Ik kan ze niet vinden.
[Reactie gewijzigd door Anoniem: 339762 op 25 juli 2024 01:45]