Een prachtig klein apparaat wat in staat is een computer te vervangen voor als je even iets meer nodig hebt dan een klein scherm. Echter is het nog niet ten volle te gebruiken door het gemis van UWP applicaties en remote desktop.
Dat geldt ook voor deze Display Dock; dat is het hele punt juist. Ja, je kan aan ieder scherm zo'n Display Dock gaan hangen, maar dan kan je er net zo goed een x86-stick aan knallen. De data staat vanzelfsprekend in de cloud, maar ook wat dat betreft zijn er meer dingen te verzinnen om data van smartphone naar stick te krijgen.Primair omdat dat weer een part device is. Die je dan bij je moeten hebben, moet onderhouden en/of niet vergeten mee te nemen. Waar staat de data.
[Reactie gewijzigd door Richh op 23 juli 2024 06:18]
Die gaan dus ook niet werken op je smartphone, die is eveneens te traag hahaals ik naar mezelf kijk, zijn die x86 applicaties vaak dusdanig zwaar dat je die bij lange na niet op een stick kan draaien. (Denk aan photoshop en visual studio)
Hier had ik niet eens aan gedacht. Dat klinkt als een absolute killer applicatie.Men kan dan namelijk het principe van thin clients toepassen door overal continuum docks te plaatsen en iedereen een Lumia 950 (XL) te geven.