Ik heb een tijdje geleden al de 10000mha versie gekocht en die beviel me zeer goed. Maar ik miste een tweede USB port dus dacht ik waarom dan ook niet meteen een met 2 keer zo veel capaciteit.
Bestellen
Ik heb hem zelf bij
Gearbest besteld omdat hij hier veel goedkoper is dan bij een gemiddelde Nederlandse webshop.
Unboxing
Over de unboxing valt weinig te zeggen. De powerbank wordt geleverd in de bekende witte doos. Wanneer je het doosje openmaakt zie je powerbank in een wit zakje en helaas maar een USB kabeltje. En een kaartje met instructie hoe je kunt kijken of hij wel origineel is.
[img]OfAIZo8v[/img] [img]SyaHaJV1[/img]
Design
Waar Xiaomi meestal kiest voor zilveren aluminium. Hebben ze hier voor wit glanzend plastic met aan de voor en achterkant een ribbel patroon. Met aan de voorkant een zilver MI logo. Aan de zij kant zit een simpelen drukknop die kan worden gebruikt om de batterij status te zien. Aan de boven kant zitten 2 usb porten 4 witte led lampjes voor het weergeven van de batterij status en een micro usb port om de powerbank op te laden.
[img]wjYSC7iQ[/img]
[img]RNaH9oPf[/img]
[img]lHp86bRQ[/img]
[img]kfeM6M3t[/img]
Gebruik
Om hem te kunnen gebruiken moet je hem eerst opladen via de micro USB port je kunt de status volgen via de led lampjes. Als je hier mee klaar bent kun je je apparaten opladen via een van de 2 USB porten.
Het is jammer dat er voor plastic is gekozen in plaats van aluminium maar ondanks dat voelt het wel goed aan. Maar het feit dat je een 20000mha powerbank krijgt voor weinig.