Samsung UE55JS8000L Zilver Review
12 december 2015, laatste update op 12 december 2015, 2.266 views
Rapporteer
Prima TV met veel functionaliteit voor een redelijke prijs. Zeker een aanrader !!! Ik ben tevreden.
Pluspunten
- mooi design
- perfect beeld
- prima prijs kwaliteit
Minpunten
- ietwat tegenvallende kijkhoek
heb deze tv nu 2 weken en kan niets anders zeggen dan TOP!!
prima geluid voor een platte tv ( film etc gaat toch via Onkyo TX-NR646 AVreceiver)
fantastische beeldkwaliteit, met mooie zwartwaarden.
Vanuit inderdaad al zeer behoorlijke beeldkwaliteit, alhoewel ik persoonlijk de aangeraden filmstand wat te 'gelig' vind. heb dit dan ook weer verder aangepast.
Enige minpunt, is toch de kijkhoek. Zodra je wat meer vanaf de zijkant kijkt, zie je toch een zeer lichte grijzige waas verschijnen. Is zeker niet storend maar valt me wel op.
Kom van plasma af en das toch een ander kaliber.
Voor nog geen 1500 euro (incl Samsung aktie van 300 euro cashback aktie) is dit een prima tv.
Ja, t kan altijd beter, alleen staat dit meestal gelijk aan duurder, oftewel in mijn optiek appels met peren vergelijken.
Ik ben al tijden op zoek geweest naar een vervanger voor mijn oude Pana hd ready plasma (42PV60E) .
Deze Samsung voldoet echt volledig aan mijn verwachting.
Break out box: geen design flaw, gewoon een slimme oplossing om de kluwen met kabels te verplaatsen en ideaal als de tv aan de muur wordt opgehangen , wat ook mijn volgende stap zal zijn.
Tizen: perfect OS, loopt soepel en makkelijke leercurve, ook voor de jonge kids in huis. Nadeel is nog wat weinig main stream apps alhoewel ik er van uitga dat dit zeker de komende tijd wel beter wordt.
Netflix werkt in ieder geval prima!
OS vind ik beter dan wat ik op andere tv's heb zien draaien. Beide ab's (smart en standaard ab) functioneren prima.
HDMI ARC werkt naar behoren op mijn receiver.
Ook is er de mogelijkheid om Bluetooth speakers/headset aan te sluiten. Ook dit werkt prima.
materiaalkeuze van de tv is zeer behoorlijk. Mijn oude Pana was veel meer plastic achtig. Zij Bezels hadden iets smaller gemogen maar is zeker niet storend.
4k content: zoals verwacht, fenomenaal.
Bottom line: Ik ben tevreden!
Eens moet je een keuze maken voor een andere tv. Zodra de keuze gemaakt is komt er altijd wel weer iets nieuws om de hoek kijken dat beter, sneller, mooier etc is..In ieder geval geniet ik met teugen van mijn zeer mooie tv kast!
mijn volgende uitdaging: integratie met Harmony ab..