Na 2 dagen lang installeren (had de
NL handleiding in pdf gedownload) werkt het uiteindelijk wel, maar de app is regelmatig de kluts kwijt, of kan netwerk niet vinden terwijl NPO 1 vastgezet op voorkeuze knop 1 het gewoon doet. Geluid is erg op muziek gebaseerd, zelfs bij minimaliseren van de bass (als de app weer even werkt) is geluid nog dof. Voor spraakradio totaal ongeschikt.
Bluetooth van de SoundTouch wordt niet herkent op mijn nog recente Samsung Galaxy A51.
5 Ghz Wifi herkent hij niet, wel de 2.4 Ghz wifi
Je kan via de aux 3.5 jack mp3 speler aansluiten of tablet voor interradio. En zo gebruik ik hem ook als simpele soundbar, hou wel rekening met de diepe doordringende bassen. Een equalizer ontbreekt voor scherper instellen. Via app kan je alleen bas regelen.
Ik heb de switchbox van mijn broer erbij gebruitkt voor switchen van TV geluid, tablet of mp3 speler.
Micro usb of usb (2.0) werkt niet als je daar een externe HDD op aan sluit, de app voorziet daar niet in en een tablet via de usb werkt ook niet. Denk dat de usb voor een mediaspeler of een NAS is. Die heb ik niet dus kan daar niets over zeggen.
Hoe kan je beweren dat de app top is, je kan geen andere zenders toevoegen dan Bose dat toelaat. App heeft slechte geluidsinstellingen, beperkt zich in alleen bass regeling. Grootste minpunt is juist de matige app. Het zou pas top zijn als je zelf zenders of internet radio kan toevoegen, maar dat kan hij niet.
App is beperkt in Internet radio voorkeuren, mijn meest gebruikte DI.fm (voor Trance, Psytrance, Psy Space etc) kent hij niet en je hebt ook geen optie tot toevoegen wat niet in het app pakket zit
Het zou Bose sieren om de app eens onder handen te nemen voor meer opties in toevoegen van andere digitale wereld zenders van internet.
Waar zit bij jou dan (zie jouw pluspunten) de Bluetooth ingang? De usb en micro usb zijn aansluitingen voor externe mediaspeler of nas.
[Reactie gewijzigd door LucW2 op 22 juli 2024 16:57]