Mooie TV met prachtig beeld en prima geluid voor 'n mooie prijs
Pluspunten
Beeldkwaliteit
Afwerking
Minpunten
Nog niet
De 65X8505C nu bijna 3 weken in huis en nog steeds dik tevreden. Behoudens 2 uitzonderingen verder nog geen vastlopers gehad, in tegenstelling tot ervaringen van andere gebruikers. Verschil lijkt te zitten wanneer de CI module in de TV wordt geplaatst, i.p.v. decoder zoals bij mij (recente update schijnt verbetering te hebben gegeven). Geluid is boven verwachting voor 'n platte TV. Chromecast is niet meer nodig, je kan rechtstreeks casten vanaf smartphone of tablet, dat werkt prima. De schermgrootte bevalt heel goed en is prima te doen in standaard huiskamer met kijkafstand van c.a. 4,5 m. Tot slot zijn de 4K beelden (bijv. Via Youtube) fantastisch om te zien
heb zelf deze tv ook al een tijdje en constateer dat het verbruikte vermogen in standby rond de 30W schommelt, ongeacht de instellingen betreffend eco stand en netwerk activiteit (aan te zetten via de app).
Heb jij hier enige info over?
Nee, ik heb het energieverbruik nog niet gemeten en me daar eerlijk gezegd (nog) niet in verdiept. Is het verbruik op een of andere manier eenvoudig te meten- of te bekijken? Dan wil ik dat e.v.t. wel voor je bekijken.