EVGA GeForce GTX 970 4GB FTW+ ACX 2.0+ Review
EVGA GeForce GTX 970 4GB FTW+ ACX 2.0+
Als de eenerhoogst geclockte GTX 970 presteert deze FTW+ goed. De kaart is compact, ook qua diepte van het PCB; hierdoor past ie goed in mijn Lian-Li kast zonder dat ik het insteekslot-mechanisme moet loshalen. De simpel uitziende no-nonsense-cooler doet zijn werk uitstekend (68C bij 46% fanspeed, in Farcry4).
Pluspunten
Compacte kaart, zowel in lengte als diepte Hoge out of the box overclock Dual/Triple bios: je kunt je kaart nooit bricken Met custom fanprofile blijft deze kaart bij 99% GPU-load op 65C bij een fanspeed van 46% (2070RPM) en is daarbij niet storend hoorbaar. Geen storende coilwhine (een beetje bij de HEAVEN benchmark credits) Backplate maakt strakke look af
Minpunten
Stroomstekkers bijna in het midden van de kaart in plaats van aan de achterkant Fans springen soms aan bij 65C, soms bij 70C...een beetje onbetrouwbaar. Een custom fanprofile lost dit op Fans boven de 60% behoorlijk luid Weinig toegevoegde waarde over de nieuwe SSC, die goedkoper is en slechts 26MHz lager geclockt is Zeer slecht verkrijgbaar
Heb jij ook een EVGA GeForce GTX 970 4GB FTW+ ACX 2.0+?