Hallo Wildfire,
Dat is zo gekomen omdat het leven keihard doorgaat.
Wi-Fi problemen zijn daarbij ook nog eens een ongrijpbaar iets.
In het voortraject waren er namelijk ook al problemen met Ziggo modem/routers welke tot 3x toe vervangen zijn.
Fora vol met goede tips om toch het router gedeelte uit te zetten en er een modem van te laten maken.
Een losse router erachter gezet welke vrij snel kapot ging na heel veel gezeur waaronder ook met Wi-Fi.
De huidige Zyxel kwam er toen goed uit. Helaas werkte wederom Wi-Fi niet zoals ik had gehoopt maar aangezien ik al diverse apparaten verder was kon het onmogelijk aan het nieuwe router liggen (toch?) ik woon ook nog eens in een beton blok met waanzinnig veel draadloos verkeer dus het zou kunnen dat...enz. Ondertussen had ik alles bedraad in het huis gemaakt. kinderen ook eigen PC's enz. Het vrouw en ik hebben een mobiel abonnement dus het Wi-Fi verhaal was niet meer zo een hot topic. de Visite klaagde meestal erover en nu uiteindelijk de kinderen toch ook.
Aangezien ze een mobiel hebben gekregen en een tablet (beide zonder internet) ben ik er toch maar weer eens ingedoken met extra hulp. het resultaat: Ik heb gisteren de TP-Link Router Archer C9 WiFi AC1900 gekocht. als ik hiermee weer vage Wi-Fi klachten krijg ga ik eraan denken om een exorcist te bellen ;-)