Na jaren een normale toetsenbord te hebben gehad had ik besloten om een game toetsenbord te kopen inplaats van een normale. Want ik wou toch wel iets speciaals.Mijn keuze lag tussen een Logitech G15 of een A4-tech G700. De keuze was toch wel moeilijk maar uiteindelijk ben ik toch voor de A4-tech G700 gegaan omdat het lekkere bang for buck was. En de special WASD griptoetsen mij wel aanstonden

De toetsenbord is goed ingedeeld. En heeft aan de linker kant extra toetsen zoals HOME, END en PAGE UP. Wat lekker handig is voor games zodat makkelijk bij je toetsen kan. De spatiebalk is wel wat kleiner dan bij normale toetsenborden. Ik had ook wel mijn zorgen over toen ik hem bestelde. Maar uiteindelijk merk je er niet veel. Ook heb geen last van de griptoetsen als lange verslagen moet typen.

Het speciale aan deze toetsenbord zijn ook de SPEED en SWITCH toetsen. De speed toets veranderd de reactie van de toetsenbord en Vertraging. Zonder dat je drivers nodig hebt.
Tabel van de SPEED toets

De SWITCH toets kan de capslock met ctrl verwisselen. Maar het kan ook een van de grootste ergernissen tijdens gamen uitzetten en dat is namelijk de Windows toets. Zo heb je geen last je spel per ongeluk minimaliseert als je aan het gamen bent. Nog een extra die de toetsenbord heeft zijn de geluidstoetsen, die ik eigenlijk nooit op mijn oudere toetsenborden heb gehad op en ik moet zeggen het is hartstikke handig

Toch wat aan deze toetsenbord opvalt zijn de oranje rubberen WASD en pijltjes toetsen. Deze toetsen zijn wat groter dan de andere toetsen op het toetsenbord. En geven meer grip omdat ze van rubber zijn hierdoor krijg je geen glade toetsen als je zweet handen heb. En als je toch niet lekker vind kan je ze zo vervangen door de normale WASD of pijltjes toetsen die meegeleverd worden.