Bedankt @JochemK, voor uw reactie.
Ik heb het apparaat niet meer in mijn bezit. Het eerste exemplaar had ik een poosje in gebruik totdat het maximale volume van de wekradio mij begon te irriteren. Van dat exemplaar heb ik alleen dat volume aangepast en dat resulteerde al in het probleem dat ik beschreef. Omdat de periode voor geld terug al voorbij was heb ik het apparaat op verzoek van Bol naar hun reparatieafdeling gestuurd. Na een poosje kwam de melding dat het niet te repareren was en kreeg ik alsnog mijn geld terug.
Het 2e en 3e exemplaar heb ik direct na aanschaf getest en kon ik het probleem direct oproepen. Na correspondentie heb ik die exemplaren nog in de geld-terug-periode geretourneerd. Want alle instanties (winkels en Philips zelf) reageerden erg verdedigend. Ik merkte dat ik niet echt serieus genomen werd. Men kan zich kennelijk niet voorstellen dat er iets fout zou kunnen zijn. De meeste mensen schrijven tenslotte positieve reviews. Maar ik vermoed dat dat komt omdat men de fabrieksinstellingen in tact houdt.
Bij toeval stuitte ik bij mijn speurtochten naar een oplossing voor het probleem en de ervaringen van anderen op een paar webhikjes. En omdat ik toch aan het corresponderen was heb ik die zaken ook maar even genoemd.
Ik vond een na te spelen fout in de website van Philips: wordt niet op gereageerd.
Ik vond een na te spelen fout in de website van MediaMarkt: wordt niet op gereageerd.
Ik vond een vreemde intermitterende onregelmatigheid in de website van Bol: wordt niet op gereageerd.
Philips heeft me nu beloofd mijn testje na te zullen gaan spelen met een willekeurig ander apparaat uit hun “magazijn”, maar iets wat in een kwartiertje te doen is duurt daar kennelijk weken. Ook hebben ze mij 30% korting aangeboden op een product uit hun webshop. Maar het enige wat ik wil is dat iemand de test nadoet en mij zegt:
“joh, je hebt gelijk, er is iets niet goed”, of
“joh, je doet zelf dat en dat verkeerd en daarom doet dit probleem zich alleen bij jou voor”.
Bij deze roep ik dan ook tweakers-leden die in het bezit zijn van een AJB3552 wekkerradio van Philips op om mijn testje na te spelen en hier hun bevindingen te melden. Zou mij een groot plezier doen.