Vandaag mijn nieuwe laptop mogen ontvangen.
Eerste indruk: Erg goed.
Laptop ziet er niet alleen goed uit maar de gebruikte materialen voelen ook goed aan. De hele laptop is van aluminium.
- Het UHD scherm is ook erg goed. Mooie kleuren en erg scherp.
- Het geluid is mooi voor een laptop. De Bang & Olufsen speakers zijn erg goed te noemen. De equalizer maakt het mogelijk een passende geluidsweergave te vinden.
Na het uitpakken gelijk maar de Windows upgrade naar Windows 10 gedaan. De hele laptop voelt snel aan.
Update:
Foto's toegevoegd.
Na de eerste dag, nu eindelijk een dag van "normaal" gebruik:
Na de Windows 10 upgrade ook de laatste drivers geïnstalleerd. Dit gaf een bug met de vingerafdruk scanner. Die heeft een led lampje dat continue bleef knipperen. best wel irritant. Gezocht op Google wat een oplossing kon zijn. Opnieuw driver geïnstalleerd (die du al was geupdate) en probleem was weer weg. Blijkt een buggy ledje te zijn als je het op internet naleest. Vooralsnog gebruik ik het niet dus later maar uitzoeken hoe en wat.
Toetsenbord nu ook wat meer kunnen gebruiken. En ondanks dat de travel van de toetsen niet veel is vind ik het toch goed typen. Ik heb er geen problemen mee.
Muispad is ook erg goed. Veel beter dan mijn vorige MSI die nogal onresponsive was. Deze is erg goed. Multitouch doet het ook erg goed.
Natuurlijk ook weer Diablo III geïnstalleerd en dat draait super soepel. Ook met een erg mooi beeld.
Voor de foto bewerking Lightroom geïnstalleerd. Ik moet er nog echt mee aan de slag maar de SSD zorgt ervoor dat Lightroom super soepel werkt.
Dat was toch één van de redenen dat ik deze laptop heb aangeschaft. Zowel een SSD van 256G als een Standaard HD van 1T Voor m'n foto opslag.
Over het Scherm kan ik kort zijn. Mooi en Scherp. Goede kijkhoeken en de ontspiegeling zorgt voor een rustig gebruik van de laptop (dat was met mijn MSI duidelijk minder)
Zodra ik meer op te merken heb zal ik het hier plaatsen.