Nikon AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR Review
10 mei 2009, laatste update op 10 mei 2009, 102 views
Rapporteer
Nikon AF-S DX 18-105mm zoomlens eindelijk een betaalbare Nikkor zoomlens met een goed bereik voor de iets meer dan familiekiekjes fotograaf. Hij zou speciaal ontworpen zijn voor de D90, maar op mijn D40 doet ie het prima.
De lens is te gebruiken voor het maken van verschillende soorten foto's en eigenlijk hoef je de lens niet meer te wisselen. Groothoek en landschappen hij pak ze met gemak op. En ook wel lekker is de stevige grip je hebt echt een lens in handen zonder dat de lens erg zwaar is. Oja het loont de moeite om te zoeken naar een voordelige aanbieding. Ik heb er een 1/2 uurtje voor moeten rijden maar was inlc benzine 40 euro voordeliger uit!
3 van 5 sterren (Voldoende)