Inleiding
Zoals al beschreven in de inleiding hoorde ik bij een van de gelukkige deelnemers aan het Samsung Pro Plus evenement. Deze dag stond helemaal in het teken van dit geheugenkaartje. Het doel? De kaartjes onder de meest 'extreme' omstandigheden testen. En waar heb je nou hele snelle geheugenkaartjes voor nodig? Sportfotografie. Daarom werd er op de parkeerplaats van Tweakers HQ een halve skatebaan uit de grond gestampt met extragratis pro-skaters en modellen die Samsung camera's kwamen vasthouden.
Prestaties
De Samsung 64GB Pro+ behoort tot de absolute top als het gaat om prestaties. Ik zal de specificaties niet opsommen, want daar is een review niet voor. Laat me je vertellen dat deze kaartjes echt bloedsnel zijn. Deze snelheid zorgt er weliswaar niet voor dat je camera sneller wordt, maar het zorgt er wél voor dat de buffer sneller weg kan worden geschreven. Mocht je camera USB 3 ondersteunen, zorgt het er zeker voor dat je je foto's / video's in een moordend tempo van je camera kan halen. Geloof me, je zult ervan versteld staan.Voor de liefhebbers heb ik een aantal benchmarks erop losgelaten, zie de bijgevoegde fotos.
Robuust
Als het om Samsung SD kaartjes gaat, kan je je beter afvragen waar ze niet tegen bestemd zijn. Zout- en zoet water, magnetisme, x-ray, MRI, hoge- en lage temperaturen; you name it, en het kaartje is er tegen bestemd. Tijdens een affaire met de zee vorig jaar is mijn telefoon overleden, het Samsung SD kaartje gebruik ik nog altijd iedere dag.
Prijs
Tja, voor dit kaartje ben je niet met een paar tientjes klaar. Naar mijn mening maakt dit de aanschaf geen no-go. De gemiddelde huis-tuin-en-keuen fotograaf heeft de snelheid niet nodig. Maar de (semi) professionele fotograaf heeft er zeker baat bij, en deze heeft natuurlijk ook weer een groter budget. Vergeet niet dat dit de creme de la creme is onder de kaartjes, en daar hoort gewoon een hogere prijs bij
Ben je op zoek naar een snel, ruim en robuust kaartje, zonder compromissen te maken? koop dan de Samsung Pro+ 64GB SDXC geheugenkaart. Hij is een snel, robuust en groot (geheugen) ding, en is de prijs naar mijn mening dik waard.