Vooraf
Toen ik voor het eerst een afbeelding van dit product te zien kreeg dacht ik dat dit een high-end IEM was, (InEarMonitor) bestemd voor artiesten/audiophiles.
Ik maak zelf muziek en de oortjes die ik iedere dag gebruikte voor reizen/sporten hadden recent het leven gegeven. Echter toen ik de prijs zag, 20 dollar, dacht ik dat het een namaak was of een nepartikel.
Ik was alleen wel nieuwsgierig of dit misschien toch niet te mooi om waar te zijn was dus heb ik even verder gezocht en ik kwam een heleboel positieve reacties en video's tegen!
Waar te kopen
Ik heb uiteindelijk
hier de oortjes besteld voor ongeveer 15 dollar!
Review
Ik heb het ze nu zo'n 2 weken aan een stuk gebruikt, met producen, sporten, reizen met de trein.
In alle opzichten zijn ze heerlijk in gebruik.
Geweldige geluidsweergave, diepe heldere bass die goed uitgebalanceerd is en niet de rest overstemt. Duidelijke, scherpe highs en over het algemeen een natuurlijk geluid.
Voor producen/Audiophile gebruik zitten ze comfortabel en diep in het oor waardoor er weinig vervorming plaats vind en het je, naar mijn idee, een gedetailleerder geluid hebt dan met bijvoorbeeld een koptelefoon.
Voor sporten zijn ze ideaal, Door de geweldige pasvorm, dat ligt aan je oor moet ik erbij zeggen maar een paar vrienden van mij waren ook gelijk verkocht en bij hun zitten ze ook perfect,
De vervormbare kabel die zich aan het oor aanpast en de goede eartips die meegeleverd worden zullen deze oortjes echt niet per ongeluk uit je oren gaan, zelfs niet als je aan de kabel ergens achter haakt bijvoorbeeld.
Voor het reizen zijn ze ook uitstekend, ik zat in de trein zonder muziek aan en het dempte al een heel erg groot gedeelte van het geluid, als ik vervolgens zacht muziek aanzette waren eigenlijk alle geluiden alleen hoorbaar als je je er op concentreerde. Bij een normaal geluidsniveau muziek luisteren dempte eigenlijk alles, geweldig voor leren in een niet-stiltecoupe
Bouwkwaliteit
Ik ga het hier kort houden, geweldig, aan alles gedacht.
De oortjes kunnen los van de kabel, de aansluiting tussen de kabel en de oortjes is goldplated net als je 3.5 jack aansluiting.
Deze is erg stevig en voelt premium aan door de hoeveelheid rubber die het goed buigzaam maar wel stevig houd. Ook heeft de aansluiting een kleine buiging, geen kwart zodat het achter je kleren haakt en ook niet recht zodat het kwetsbaarder wordt maar net daar tussen zodat het stevig in handig is.
Kabel is iets dik, 1.3 millimeter denk ik, deze zal niet snel in de war raken, als dat dan al zo is heb je ze in een ogenblik weer goed.
Extras
Het meegeleverde draagtasje is stevig en compact. Het bevat een klein netje voor je andere Eartips die je er op kunt doen en bied genoeg bescherming.
Alsof dat nog niet genoeg was zit er op de kabel ook nog een "cable managment" schuifje waarmee je de 2 kabels die naar de oortjes gaan, samen kunt houden zodat ze niet in de war gaan.
Al met al, voor 15 dollar, zijn dit oortjes waar ik een nederlandse prijs van ongeveer 90 euro aan kan hangen in een "bodemprijzen leegverkoop" van de Mediamarkt!
Ik hoop dat ik daarmee genoeg heb gezegd,
als je vragen hebt of foto's wilt of vragen over chinese websites/wholesaling, mail mij gerust even, ik help graag