MSI K9A2 CF-F Review
Zeer goed moederbord in mijn ogen. Ik kocht het moederbord voor 45 euro dus de prijs/prestatie verhouding is nu eenmaal zeer goed. Verder net mobo met alle toeters en bellen voor de gemiddelde en boven gemiddelde gebruiker er op. Bios geeft je alle vrijheid in het overclocken, zeker als je dit met een Black Edititon combineert. Ik heb er momenteel een Athlon X2 7750 op zitten, BE dus. Moet nog beginnen met overclocken dus kan hier kwa prestaties weinig over zeggen, de opties zullen het niet in de weg staan. Ook het Corsair Dominator PC8500 draait op 2,1v ook prima. Denk toch dat het systeem los van het daadwerkelijke gebruik wel 10 uur per dag aan staat en in de eerste 2 maanden nog geen enkel probleem ondervonden kwa stabiliteit.
Voor de...
Pluspunten
Veel features Goedkoop Stabiel Goede overclock-opties
Minpunten
Layout had misschien beter gekunt
Voor de prijsbewuste gebruiker is het denk ik een zeer leuk moederbordje met alles er op, icm goedkoop geheugen en een leuke processor kun je er een aardig systeempje op bouwen. De echte 'die-hards' zullen zeker voor wat anders gaan maar de prijsbewuste gebruiker zal hier zeker niet verkeerd aan doen.
Alles is overgebouwd, en het probleem van de goede drivers vinden voor de videokaart is een crime. Niets werkt. De EVGA Nvidia GTS 250, werkte voorheen probleemloos, maar nu krijg ik steeds zwarte en witte balken en stippen in mijn scherm. Ook een Bios update brengt geen soelaas. Gewoon internet explorer opstarten, en het loopt meteen vast, Windows 7 blijft continu het stuurprogramma herstellen, zonder resultaat overigens. Orginele Nvidia drivers zijn niet te installeren, zonder allerlei foutmeldingen. Dus ik heb sterk het vermoeden, dat het moederboard de problemen veroorzaakt. Mischien zijn er onder de lezers mensen die eventueel een oplossing hebben....
niet echt intensief gebruik, maar gewoon doet wat hij moet doen.
inderdaad, zoals in je review staat, niks voor echt die-hrads, maar voor de "normale" mens genoeg
Edit: En er kan straks nog een tweede HD5750 bij!
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 26 juli 2024 14:54]
:strip_exif()/u/85907/1.gif?f=community)