AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Boxed Review
27 april 2009, laatste update op 27 april 2009, 130 views
Rapporteer
Sinds een aantal weken deze processor in mijn bezit en ben er zeer tevreden over. Ik kocht deze icm de MSI K9A2 CF-F met daarop 2x2GB Corsair Dominator PC8500 en was al met al nog geen 150 euro kwijt voor het hele setje wat voor de doorslag gevende keuze was weer voor een AMD te gaan. Ik ben nog niet aan OC-en toe gekomen omdat ik sinds een aantal jaren me hier niet meer mee bezig heb gehouden en de kennis van vroeger niet helemaal toepasbaar meer is op deze processors ik me hier nog eens in moet verdiepen dus dit komt mogelijk later nog.
Pluspunten
- Goedkoop
- Makkelijk over te clocken door vrije MP
- Goede prijs/prestatie verhouding