Algemene belevenis:
Dit is een toetsenbord van 30 euro. Met zijn coole looks ziet hij er super tof uit! Ook heeft hij handige knoppen zoals de geluid regelaar, om makkelijk je geluid te regelen. Verder heb je nog een pauze, spelen, door spoelen knoppen, ook al zijn die niet echt heel nutting ( niet veel mensen gebruiken ze

) De muis is ziet er gaaf uit, natuurlijk ook met ingebouwde LED. Verder heeft de muis nog rubberen zijkanten om slipgevaar tegen te gaan, en is de muis uitgerust met browser knoppen, die je makkelijk in games kan veranderen naar bijv. slaan of grenaten gooien. De muis heeft 3 DPI settings dus je kan na eigen keuze je muis gebruiken.
Je moet wel de LED lichten aanhebben om de toetsen echt te kunnen lezen want zonder licht kan je zowat niks zien.
Eigen belevenis:
Helaas is mijn muis na een half jaar kapot gegaan. Hij begon al slechter met klikken, ik hoorde de klik niet meer, en kon dus heel makkelijk klikken, klinkt als voordeel, maar ook als nadeel omdat je soms op random dingen klikt. De dag later werd hij nog slechter, je hoefde alleen je vinger op de LMB te leggen en hij voelde het al aan als klikken.
Na 1,5 jaar doet mijn toetsenbord het minder, en keys beginnen stuck te worden ( hij registreerd simpelweg sommige keys niet, of dubbel, en is met geluk gefixt als je een paar keer harde toetsaanslagen pleegt)
Mijn broer heeft dezelfde kit gekocht en was er minder tevreden over: de muis ging piepen, ging kapot, de toetsenbord was niet lekker of zoiets (had ik nooit last van, dus kwaliteit verschilt blijkbaar.
Eindconclusie: Het is een redelijk ding voor 30€. Je kan er goed mee omgaan, maar de kwaliteit laat het soms hangen.