Intel Core i3 3240 Boxed Review
Goede prijs-kwaliteit verhouding, en sinds ik deze heb gekocht (1,5 jaar geleden) in prijs gestegen
Pluspunten
Goede CPU, kan je zelfs op gamen UItstekende prijs-kwaliteit garantie Nooit problemen mee gehad
Minpunten
Niet overclockbaar
Ik heb deze CPU nu anderhalf jaar geleden gekocht, deze is vanaf toen 20 euro in prijs gestegen.
Dat gebeurt haast nooit met computer-onderdelen. Ik heb dus toenderdtijd een erg goede keuze gemaakt.
Deze CPU is een dual-core CPU, je kan er veel mee doen. Deze CPU heeft alleen moete met de zwaarste games. Maar als je een CPU zoekt voor een elite gaming-pc, dan raad ik u aan even verder te zoeken naar een duurder en sneller model. Maar als je een goedkope, maar toch erg goeie CPU zoekt, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, dan is deze CPU de beste.
Deze CPU valt niet te overclocken.
Deze CPU valt niet te overclocken.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een Intel Core i3 3240 Boxed?