[b]Oke na 2 weken te hebben gebruikt ben ik nog steeds zeer tevreden over het beeldscherm! Ik heb helaas wel 1 dode pixel. Maar deze zit gelukkig helemaal beneden. Dus dit hindert mij niet en met games heb ik er ook geen last van. Verder is het een robuuste beeldscherm en het staat allemaal lekker stevig. Ook onder andere hoeken ziet het beeld er nog steeds zeer goed uit. Mijn video-kaart is niet echt het beste van het beste dus ik ga hier nog niks beoordelen over games etc. etc. Dit komt later waarschijnlijk nog wel!
Featureset
Alle benodigde kabels zijn meegelevert voor alle aansluitingen op dit beeldscherm. Je hoeft dus geen aparte kabels bij te kopen.
Kleurweergave
De kleurweergave is gewoon goed! De kleuren springen er mooi uit met animes zoals
'5 centimeters per second' in Full-HD kwaliteit.
Contrast en helderheid
Helderheid is goed net zoals de contrast. Alleen met films (HD) waarbij zwarte waarden zwart horen te zijn lijken ze wat grijziger. Maar zwart zoals windows vista dat laat zien is echt gewoon puur zwart. En doormiddels van andere profielen kan je dit al erg veel verhelpen.
Ghosting
Oke. Hier weet ik het nog niet zo heel erg zeker. Ik heb een Geforce 8600GS kaart. En hierbij heb ik met films (HD) af en toe last van ghosting? Maar dit komt bijna zeker door mijn video-kaart denk ik. Beeldjes die opeens heel erg naar links, rechts, boven en onder bewegen niet goed genoeg is om dit soepel te laten verlopen. Maar met gamen heb ik er geen last van.
Pixeldefecten
Tjaa zoals ik hierboven al zij heb ik er dus 1.. Maar deze is echt niet storrend. Verder dus niks aan de hand!
Bouwkwaliteit en afwerking
Eigenlijk ook al verteld. Maar het ziet er allemaal mooi en robuust uit!
Vormgeving
Het is dus eigenlijk wel zo een beetje van wat ik had verwacht na wat ik op internet heb gezien. Hier dus geen opmerkingen echt.
Prijs
En hier dan toch nog een zeer belangrijke punt! DE PRIJS. Ik heb er gewoon zeer goed bij neergezet omdat wat ik verwachte gewoon heb gekregen en dat voor een zeer schappelijke prijs. Een beeldscherm 2ms, Full-HD en 16:9 verhouding. Dit allemaal verwerkt in een hardstikke mooi beeldscherm.
Verder is er wel een klein beetje Backlight bleeding maar dit zie ik maar zelden. En trekt het beeldscherm erg snel veel stof aan maar ik denk dat je dit bij elk beeldscherm wel hebt en het er gewoon aan ligt hoe stoffig een kamer is.
Hier nog enkele foto's:
Let a.u.b niet op de spelfouten.