Deze printer is echt de allergrootste miskoop die ik ooit gedaan heb. Het ding ziet er solide uit en de interface oogt eenvoudig. De problemen begonnen echter al snel na de aankoop. Bij het minste of geringste liep de printer vast en ik moest hem regelmatig openen om alles weer op orde te brengen. Er moest ook al snel een monteur aan te pas komen omdat de drum scheef zat.
Echter het meest ongelofelijke aan deze printer is het waanzinnig hoge tonerverbruik! Een originele set van vier toners kost zo'n 150 euro, waar je echt niet langer dan 200 pagina's mee doet (dit is ongelogen).
Bovendien verslechtert de afdrukkwaliteit bij printopdrachten van meer dan vijf pagina's aanzienlijk naarmate de opdracht vordert. Als klap op de vuurpijl duurt...
[Reactie gewijzigd door Verwijderd op 23 juli 2024 23:47]
enZou het kunnen zijn dat je gewoon een slecht exemplaar te pakken hebt?
Dat alles naar aanleiding van de review.Ik vind je conclusies erg voorbarig als die uitsluitend zijn gestoeld op één exemplaar. Om een merk dan totaal de grond in te schrijven en direct alle laserprinters naar de prullenbak te verwijzen vind ik wel erg ver gaan.
[Reactie gewijzigd door Pjerry op 23 juli 2024 23:47]
[Reactie gewijzigd door Pjerry op 23 juli 2024 16:13]