Neen, wees gerust, ik werk niet voor Sony

Maar ik heb zelf de afgelopen maanden veel research gedaan naar de ideale TV in het segment 500 - 1.000 euro, en daar komt deze Sony tezamen met de 6000 reeks van Samsung toch telkens weer steevast als winnaar uit. Zie ook de links in mijn post en de vele links in het GoT forum.
Wat betreft uitzending gemist en mogelijke vermelding kan ik niet oordelen aangezien ik zelf niet in Nederland woon. Als Sony vermeldt dat deze applicatie werkt terwijl dit niet het geval is dan raad ik je aan klacht neer te leggen wegens misleidende reclame. Daar moet ook in Nederland een instantie voor bestaan die dergelijke zaken controleert.
Welke veelgebruikte hardware is niet compatibel met deze TV? Ik heb namelijk zelf dit model ook onlangs aangeschaft en heb tot nu toe geen probleem gehad met compatibiliteit. USB-sticks werken, harde schijven werken, DLNA werkt probleemloos met m'n ZyXel NAS en ik vermoed dat een chrome-stick (of andere Android stick) en actieve 3D brillen van andere merken het ook probleemloos doen. Toetsenbord kan ik niet uitproberen daar ik zelf geen toetsenbord heb. Een wall-mount kan het ook niet zijn want die wordt standaard meegeleverd (met name de voetsteun).
Welke dure Sony accessoires heb je dan wel nodig?
Donkere vlakken aan de zijkanten is me zelf nog niet opgevallen. Ik zal er de komende dagen op letten. Ben het alleszins ook niet tegengekomen in andere reviews. Mogelijk een instelling die niet goed staat of een probleem met jouw exemplaar?
Ik maak mensen die smart-TV belangrijk vinden niet uit voor dom, ik zeg wel dat mensen die een TV kopen omwille van een smart-TV platform niet goed bezig zijn, aangezien een TV na 1 of hooguit 2 jaar toch geen updates meer krijgt. Sta je dan mooi met jouw smart-TV platform. Als smart-TV werkelijk belangrijk is dan verbind je jouw TV toch met jouw pc / laptop / Android-stick / media center / ... ?
Er zijn trouwens meer groepen dan enkel zij die smart-TV belangrijk vinden en zij die beeldkwaliteit belangrijk vinden. Wat met de heel grote groep gamers? Wat met zij die 3D belangrijk vinden? Wat met zij die design belangrijk vinden? Mensen die verbruik belangrijk vinden? En zo zullen er nog wel groepen te definiëren zijn.
Ik mis trouwens best nog wat positieve (en ook negatieve) punten. Wat met de beeldkwaliteit? Wat met de zwart weergave? Backlight bleeding? Voor gamers belangrijk: de input lag? 3D? Verbruik? De media-speler? Is de interface gebruiksvriendelijk? Hoe is de snelheid van het menu? Zijn al de te verwachten input/output verbindingen aanwezig? Hoe werkt de afstandsbediening? Geluid?...
Begrijp me niet verkeerd: fijn dat je jouw mening en ervaringen post, maar deze TV een voldoende geven omdat een Sony accessoire duur zou zijn en omdat het smart-TV platform niet helemaal voldoet aan jouw verwachtingen vind ik (te) kort door de bocht, zeker gezien de vele punten die helemaal niet aangehaald zijn in deze review. Maar dit is mijn persoonlijke mening natuurlijk, zoals altijd uiterst gekleurd en subjectief