HTC One 32GB Zilver Review
Degelijk, mooi, snel en fijn toestel waar ik nog lang plezier van zal hebben.
Voor de M9 had ik een M7, ten opzichte van deze is alles naar een hoger niveau gebracht.
Zodra je de telefoon vast pakt voel je dat het een degelijk toestel is. Er staan verschillende filmpjes op internet waar op de degelijkheid van verschillende toestellen getest wordt en de M9 laat zich niet zomaar klein krijgen.
Erg goed afgewerkt, ligt fijn in de hand.
Dat het een erg snel toestel is ligt voor de hand. Alles gaat snel en soepel.
Ik heb de zilveren variant deze oogt erg sjiek, zeker ten opzichte van de zwarte M7.
De plaats van de knoppen is anders, de aan/uit knop zit nu aan de zijkant.
Persoonlijk vindt ik dit een fijnere plaats.
Het scherm is erg helder en geeft een mooi scherp beeld. Met wat zonlicht is het scherm een stuk beter
leesbaar als het scherm van de M7.
Het scherm is ook wat gladder zodat het swipen lekker soepel gaat.
Het geluid van de M7 was al goed, van de M9 is het geluid indrukwekkend.
Een erg fijn toestel om filmpjes op te kijken en om muziek te luisteren. Ook om een spelletje te spelen is het een erg fijn toestel.
Een van de grootste verbeteringen voor mij de camera. Met de M9 kun je heel behoorlijke foto’s maken. Het verschil tussen de “oude” 4 ultrapixel en e 20 megapixel is erg groot. De camera mag natuurlijk altijd beter. Maar daar zijn foto toestellen voor. De foto’s zijn ook op te slaan als Raw formaat, leuk voor de gevorderde foto bewerker.
Het overzetten van de oude naar de nieuwe telefoon ging ook erg makkelijk door gebruikt te maken van de NFC.
Nog een groot voordeel van de M9 is dat het geheugen uit te breiden is met maximaal 128 GB. Erg fijn om veel muziek op te kunnen zetten. En aangezien er diverse spelen zijn die al meer als 1 GB ruimte nodig hebben.
De micro-sd, en ook de sim, zitten netjes in een schuifje aan de zijkant weg gestopt.
Lollipop draait een stuk soepeler op de M9 als op de M7. De BlinkFeed ververst een stuk sneller.
De HTC Sense 7 is erg prettig in gebruik, er is veel naar eigen smaak in te stellen.
Zo is het zelfs mogelijk om de navigatie knoppen die onder in het scherm staan aan te passen.
Er zijn instellingen die het mogelijk maken om het scherm te ontgrendelen of uit de slaapstand te halen door op het scherm te tikken of te vegen.
Fijn toestel waar ik nog lang plezier van zal hebben.