Ik heb ze niet gekocht, ze is mij geleend, de IX500 heb ik hier wel zitten
Zowieso ik zie niet hoe ze die n1800 voor > 1500 euro gaan verkopen, je hebt voor die prijs een volledige samsung all-in one multifunctional (Die prijzen zakken de laatste maanden enorm), waarom zou je dan enkel en allen voor een netwerk printer zo veel betalen?
Bovendien beginnnen zelf alle mainstream kleine ALL-in one's ook al de netwerk mogelijkheden te hebben, en kunnen dus ook al PDF to e-mail doen enzovoort en dat voor gemiddeld maar 150 euro...
Nu ja de IX500 vind ik met 500 net ook wat overgeprijsd, ik heb hem aan 380 kunnen kopen en dat is wel echt zijn geld waard, dat vind ik een eerlijke prijs voor wat het kan doen, want echt waar nooit zo een goede scans gezien en bovendien zo goed als nooit vastgelopen en het is de enige van mijn scanners dat zo een lichte papier ook inscand (zoals tickets)
Ik heb namelijk ook de ADS2600 gekocht van brother, maar die heeft het echt moeilijk met licht papier en loopt bovendien vaak vast (muti feed paper blockage)
De IX500 kan ik dus wel erg aanraden, de N1800 absoluut niet, ik zou er amper 200 euro meer aan durven geven (600 euro zou een eerlijke prijs zijn omdat je dan toch touchscreen krijgt maar wel wifi verliesd)
Voor fujitsu zou dit wel eens erg pijn kunnen doen als ze deze niet snel genoeg verkopen, want de concurrenten beginnen allemaal met echt deftig materiaal af te komen en dat, veel goedkoper (spijtig genoeg moeten ze nog een paar dingen verbeteren voor dat ze op het niveau van fujitsu IX500 geraken)
Een van mijn super features dat ik wil eens zien is OCR directly build in the device en hopelijk brengt dat ook onmiddelijk met zich mee, het voordeel van dat pagina's correct gedraaid worden volgens de tekst orientatie (er bestaan wel al een paar algoritmes die dat een beetje kunnen doen, maar die falen af en toe, met OCR heb je geen faling meer)
[Reactie gewijzigd door sebastienbo op 23 juli 2024 02:36]