Als antwoord op je eerste vraag: Ik denk dat het prima is voor hetgeen jij er mee wilt doen. Ik speel ook hearthstone en dat werkt prima. Verder doe ik zeer lichte officewerkzaamheden op de tablet, via officesuite en dat werkt uitstekend. Ik denk dat als je wat zwaardere officetaken gaat doen, het misschien wel beetje vervelend kan werken, vooral voor excel lijkt mij. Maar ik heb er daar niet veel ervaring mee. ik kan me ook voorstellen dat het met een dunne styluspen en een toetsenbord dan wel weer fijn werkt.
Ik heb het apparaat nu 2 maanden in gebruik en ik heb 1 vastloper meegemaakt. herstart en toen was het weer goed. En ik gebruik hem dagelijks.
En op je 2de vraag:
Persoonlijk vind ik windows op een tablet nog niet fijn werken, maar dat is dus misschien omdat ik geen zwaardere officetaken hoef te doen op de tablet. Tevens is het natuurlijk jammer dat de windows versie meteen naar 399eu gaat, dat scheelt voor mij te veel. In dat opzicht is de surface pro dan misschien een beter alternatief voor een paar tientjes meer. volgens mij zijn de specs van de surface iets beter. MAAR let op. Ik zou even goed kijken naar het verschil tussen windows RT(surface) en windows 8.1(yoga 2) Zo is het op RT alleen mogelijk om apps uit de windows store te installeren, maar staat office al geinstalleerd.
Hopelijk weet je zo iets meer. mocht je nog meer willen weten, vraag het gerust. Of ik het antwoord weet is een 2de

...
Succes met de aankoop!
Ps: ik ben wel benieuwd wat nou je uiteindelijke keuze gaat worden.
[Reactie gewijzigd door Eflowz op 23 juli 2024 09:39]