Nadat ik lang heb getwijfeld om deze monitor te kopen heb ik hem toch maar aangeschaft. Nu alles ingesteld is en goed werkt vond ik het tijd om een review te schrijven. (Dit is mijn eerste review!)
Ik gebruik deze Samsung om tv te kijken en soms een HD filmpje.
De verpakking
De monitor zat goed verpakt in een stevige doos met piepschuim. De voet moest je zelf monteren maar dit moest met mijn oude monitor ook. Dit ging eenvoudig en was dus geen probleem. Verder zijn de bijgeleverde kabels (VGA, DVI en Audio) en stofdoekje handig.
Eerste indruk
Wow! Wat een geweldig mooi ding!
Dat was mijn eerste indruk en dat is nog steeds zo. Samsung weet mij steeds weer blij te maken met hun top producten en design. Deze monitor...
Ik denk dat je daar "na het afstemmen" bedoeltDe zenders RTL4 en RTL7 waren heel onduidelijk maar naar het afstemmen waren ook deze zenders goed.
[Reactie gewijzigd door Wouter.S op 26 juli 2024 06:31]
Ik vind juist 20" te klein. Het hangt er van af hoe groot de ruimte is waar je hem wilt gebruiken.Twijfel je tussen 20 of 22 inch? Ik heb voor deze gekozen omdat deze in de aanbieding was maar 20 inch is groot genoeg. In een winkel lijken alle tv's / pc schermen kleiner.